08 desLån penger til smykker

Georg Jensen har laget mange populære og så kostbare produkter at man egentlig trenger lån for å kjøpe, men det er nok ikke smykker som man først kommer til å tenke på, når man høre det danske designet ikon nevnt. Utover TV og radio har Georg Jensen nemlig en stor avdeling for diverse ting til hjemmet: bestikk, pyntegjenstander, klokker, brannalarmer og værstasjoner.

Georg Jensen Marguerit smykker
Ett av de mest populære smykkene fra Georg Jensen er dem som tilhører Margeritt kolleksjon. Tilbake i 2006 var det opp til et halvt års ventetid på de populære brosjene og ørestikk fra serien,man fikk da god tid til å ta oppetlån eller spre til smykket. Blant kundene finnes også selveste Dronning Margrethe, som kanskje er litt tettere knyttet til motivet, da tilnavnet hennes Daisy nettopp er engelsk for margerittblomsten.

Smykkeserien omfatter ikke bare brosjer og ørestikk men også fingerringer og armbånd. Selve produksjonen av produktene står smykkehuset Flemming Lund – Lund of Copenhagen A/S for, de låner navnet, men det er Georg Jensen, som eier merket.

I forbindelse med relanseringen av serien tilbake i 2006, har Georg Jensen utvidet kolleksjon med flere fargevarianter. Den opprinnelige er med hvit emalje, men de ny blant annet teller lyseblått og svart.

Legg igjen en kommentar